مشاور کنکور الکتروتکنیک
تصور جهانی بدون برق امکان پذیر نیست. اگر به اطراف خود نگاهی بیندازید بیشتر به درستی این موضوع پی می برید. چنانچه به دنبال انتخاب رشته ای هستید که وسیع و از بازار کار خوبی برخوردار باشد رشته الکتروتکنیک بهترین انتخاب برای شما است. با ما همراه باشید تا در این مقاله به ویژگی های این رشته بپردازیم.
اهمیت رشته الکتروتکنیک
رشته ی الکتروتکنیک از زیر شاخه های رشته فنی و حرفه ای است. این رشته از دسته رشته های با کنکور در پذیرش دوره کاردانی فنی و حرفه ای است. داوطلبان برای شرکت در این رشته بعد از اتمام دوره هنرستان باید خود را برای کنکور و رقابت با یکدیگر در این رشته آماده کنند. داوطلبانی که در این رشته تحصیل می کنند می توانند بعد از فارغ التحصیلی در در زمینه های الکتروتکنیک، برق و شاخه های مشابه مشغول به کار شوند. علاوه بر موارد گفته شده دانش آموزان بعد از اتمام دوره هنرستان می توانند با ثبت نام در کنکور رشته های نظری در مقطع کارشناسی با یک دیگر به رقابت بپردازند.چنانچه دانش آموزان مقاطع هنرستان در رشته الکتروتکنیک برای کنکور سراسری در رشته های نظری ثبت نام کنند می توانند هم در کنکور این رشته ها و هم در کنکور کاردانی رشته الکتروتکنیک شرکت کنند.
ویژگی های یک مشاور کنکور خوب
از مهم ترین مرحله در زندگی هر فرد کنکور است چرا که آینده شغلی و زندگی فرد را رغم میزند و یک انتخاب اشتباه پیامد های جبران ناپذیری دارد.برای موفقیت در این راه داشتن هدف به تنهایی کافی نیست در کنار آن باید از یک فر باتجربه نیز کمک بگیرید.یک مشاور با تجربه با ارائه چند تکنیک می توان در رسیدن هرچه سریع تر شما به موفقیت در هدف مورد نظر کمک کند. یک مشاور با تجربه به شما نحوه صحیح مطالعه، نحوه درست تست زنی، چگونگی جمع بندی مطالب را می آموزد. همچنین مشاور به شما کمک می کند تا توانایی و استعداد های خود را بهتر بشناسید تا در انتخاب مسیر دچار مشکل نشوید.
نقش برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت در کنکور رشته الکتروتکنیک
تلاش کنید تا زمان شروع آزمون یک برنامه ریزی بلند مدت را برای خود طراحی کنید و تا پایان این برنامه ریزی منابع درسی را کامل مطالعه و مرور کرده باشید هرچه تعداد دفعات تکرار مطالب شما بیشتر باشد قطعا نتیجه بهتری به همراه دارد. بعد از برنامه ریزی بلند مدت شما باید یک برنامه ریزی کوتاه مدت نیز داشته باشید که در این برنامه ریزی به موارد زیر عمل شود:
- یک سر رسید تهیه کنید و هر شب برنامه فردا را در آن بنویسید.
- در برنامه ریزی های روزانه حتما مطالعه سه درس را داشته باشید.
- برای درک بهتر مفاهیمی که برای شما مشکل تر است از مطالب تصویر سازی کنید تا بهتر در ذهن شما ثبت شود.
- بعد از پایان هر درس تست زنی را فراموش نکنید.
- بعد از پایان تعطیلات نوروزی بهترین زمان برای جمع بندی مطالب است.
مراحل موفقیت در کنکور ارشد و دکترای رشته الکتروتکنیک
- هدف، اولین گام برای موفقیت تعیین هدف است. برای مثال هدف شما قبولی در بهترین دانشگاه برای رشته مورد نظر است.
- وضعیت تحصیلی، در طول دوره کارشناسی جزو دانشجویان فعال بوده اید یا فقط برای قبولی درس خواندید.
- انتخاب منابع، در این مرحله به بررسی نقاط ضعف خود بپردازید و برای برتری از رقبا منابع قوی تری انتخاب کنید.
- برنامه ریزی، سعی کنید برای هدفتان برنامه ریزی داشته باشد در غیر این صورت بهترین منابع و کلاسها بدون پشتکار به نتیجه نمی رسد.
منابع کنکور رشته الکتروتکنیک
در آزمون این رشته 200 سوال طرح می شود، تعداد این سوالات در درسهای عمومی و تخصصی متفاوت است. ضریب هر درس نشان دهنده اهمیت آن درس در کنکور است. چنانچه شما بتوانید در درسهایی که ضرایب بیشتری دارند بیشتر به سوالات پاسخ درست بدهید تراز شما بالاتر می رود.
ضرایب دروس رشته الکتروتکنیک در مقطع کاردانی
درس های عمومی، تعداد سوالات این درس 40 و ضرایب هر کدام از این دروس 3 است که شامل: تعلیمات دینی 3، فارسی 3، زبان خارجه 1 و2 ،عربی 3، ریاضی 1و 2و 3 ، شیمی و فیزیک است.
درسهای شایستگی پایه، تعداد سوالات در این درسها 35 سوال و ضرایب هر درس 6 است که شامل: ریاضی 1و 2و 3 ، شیمی و فیزیک .
دروس شایستگی غیر فنی، تعداد سوالات در این بخش 20 و ضرایب هر درس 3 است که شامل: فیزیک، کاربرد فناوری های نوین، اخلاق حرفه ای، الزامات محیط کار، کارگاه نوآوری و کارآفرینی.
دروس شایستگی فنی، این بخش اهمیت بالایی در کنکور این رشته دارد. تعداد سوالات در این بخش 65 و ضرایب هر درس 12 است که شامل: طراحی و اجرای رله های قابل برنامه ریزی، دانش فنی ، دانش فنی تخصصی، طراحی و سیم کشی برق ساختمان های مسکونی، طراحی و نصب تاسیسات جریان ضعیف، طراحی و نصب تاسیسات حفاظتی و ساختمان های هوشمند، کابل کشی و سیم پیچی ماشین های الکتریکی، نصب و تنظیم تابلوهای برق فشار ضعیف.
گرایش های رشته الکتروتکنیک در مقطع کاردانی
متقاضیانی که قصد شرکت در رشته الکتروتکنیک را دارند، می توانند با مراجعه به دفترچه ثبت نام کنکور کاردانی فنی و حرفه با در نظر گرفتن استعدادها و علاقه خود گرایش مورد نظر ثبت نام کنند. رشته الکتروتکنیک در مقطع کاردانی از چهار گرایش تشکیل شده است: برق _ قدرت گرایش توزیع، برق _ قدرت گرایش پست و انتقال، تعمیر و نگهداری ماشین های الکتریکی، نصب و تعمیر آسانسور و پله برقی
بعد از آنکه گرایش مورد نظر خود را انتخاب کردید، بهترین راه برای موفقیت در این امر بعد از مطالعه کامل کتاب حل نمونه سوالات مربوط به هر درس است.
زمان ثبت نام آزمون کاردانی الکتروتکنیک
زمان ثبت نام کنکور کاردانی این رشته، ۳۰ خرداد الی ۶ تیر ماه است.دفترچه ثبت نام کنکور این رشته در خردادماه همزمان با ثبت نام در اختیار داوطلبان قرار می گیرد. تا نیمه اول مرداد ماه ثبت نام این رشته ادامه دارد.علاوه بر موارد گفته شده دانش آموزانی که از هنرستان فارغ التحصیل می شوند می توانند در آزمون کاردانی و کارشناسی رشته الکتروتکنیک دانشگاه آزاد نیز شرکت کنند.چنانچه قصد ادامه تحصیل در مقطع کاردانی دانشگاه آزاد این رشته را دارید می توانید در مرداد و شهریور اقدام به ثبت نام کنید.
چه کسانی مجاز به شرکت در کنکور الکتروتکنیک هستند
داوطلبانی که قصد شرکت در کنکور کاردانی رشته الکتروتکنیک را دارند، باید مدارک و شرایط لازم جهت ثبت نام را داشته باشند این موارد شامل:
- داوطلبانی که نمره قبولی یکی از رشته های دفترچه آزمون را داشته باشند ولی نتوانند تا آخر شهریور آخرین مدرک تحصیلی خود را ارائه دهند در صورتی که کد رشته انتخابی آنها مربوط به نیمسال اول تحصیلی باشد قبولی آنها لغو می شود و اجازه ثبت نام را نخواهند داشت و اگر گذشته انتخابی مربوط به نیمسال دوم باشد و موفق به اخذ مدرک تا پایان نیمسال دوم تحصیلی شوند اجازه ثبت نام فقط در نیمسال دوم تحصیلی را خواهند داشت.
- داوطلبانی که مدرک دیپلم نظری و پیش دانشگاهی خود را دریافت کردند.
- داوطلبانی که مدرک نظام قدیم فنی و حرفه ای و کار و دانش را دارند.
- داوطلبانی که با توجه به رشته انتخابی توانایی جسمی لازم برخوردار باشند.
- پذیرش رشته های با آزمون کاردانی فنی حرفه ای بر اساس رتبه و تراز آزمون انجام می شود.
- پذیرش رشته های بدون آزمون کاردانی فنی حرفه ای بر اساس سوابق تحصیلی داوطلبان انجام می شود.
سوالات متداول درباره مشاور کنکور الکتروتکنیک
زمان ثبت نام آزمون کاردانی الکتروتکنیک؟
زمان ثبت نام کنکور کاردانی این رشته، ۳۰ خرداد الی ۶ تیر ماه است.
گرایش های رشته الکتروتکنیک در مقطع کاردانی؟
شته الکتروتکنیک در مقطع کاردانی از چهار گرایش تشکیل شده است: برق _ قدرت گرایش توزیع، برق _ قدرت گرایش پست و انتقال، تعمیر و نگهداری ماشین های الکتریکی، نصب و تعمیر آسانسور و پله برقی.
منابع کنکور رشته الکتروتکنیک را نام برده؟
در آزمون این رشته 200 سوال طرح می شود، تعداد این سوالات در درسهای عمومی و تخصصی متفاوت است. ضریب هر درس نشان دهنده اهمیت آن درس در کنکور است. چنانچه شما بتوانید در درسهایی که ضرایب بیشتری دارند بیشتر به سوالات پاسخ درست بدهید تراز شما بالاتر می رود.
کلام پایانی
انتخاب رشته فقط به دوره تحصیل در مدرسه ختم نمی شود، بلکه آینده و زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد. در نتیجه سعی کنید با آگاهی هرچه کامل تر و مشاوره گرفتن از یک فرد کاردان در این مسیر قدم بگذارید. در این مقاله سعی بر این بود تا با نقش مشاور و ویژگی های و راه های موفقیت در رشته الکتروتکنیک آشنا شوید، چنانچه بعد از مطالعه این مطالب سوالی ذهن شما را مشغول کرد در بخش نظرات با ما درمیان بگذارید تا در حد توان راهنمای یتان کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید