چرا تو آزمون ها اینقدر اشتباه میزنم؟!
خیلی اوقات حس میکنیم که ازمون رو خوب دادیم ولی وقتی کارنامه میاد می بینیم اصلا مطابق انتظارمون نیست یا وقتی کارنامه رو می بینیم که تعداد زیادی سوال رو غلط زدیم در صورتی ک اگر غلط نمیزدیم ترازمون ۳۰۰ الی ۴۰۰تا بالاتر میشد.
اکثر بچه ها میگن بی دقتی کردیم. اما این بی دقتی ها در جلسه آزمون با هم متفاوتند
خیلی مواقع پیش میاد که صورت سوال یا گزینه ی سوال رو اشتباه بخونین که این وقتی اتفاق میوفته که شما استرس و عجله دارید ولی میخواین هر چه زودتر به جواب برسین به یه نکته ای که خیلی باید توجه کنین اینه که زمانی که برای هر تست در نظر گرفته میشه دو قسمته. قسمت اول برای فهم سوال و قسمت دوم برای پاسخگویی به سوال. بنابراین اگر حداکثر وقت رو برای جوابدادن به سوال بذارین ولی سوال رو خوب نخونین و نفهمین احتمال اشتباه بالا میره.
پس سوال و گزینه ها به خصوص قسمت های اخر، فعل ها، قید ها با دقت بیشتری خونده بشه. و مطمئن باشین که اگر یک سوال درست جواب بدین خیلی بهتر از اینه که چند سوالو غلط جواب داده باشید.
?اشتباه رایج دیگه اینه که شما سوال رو درست بلدین و درست هم حل کردین ولی در وارد کردن جواب به پاسخنامه دچار اشتباه میشین که این اشتباه ناشی از کاهش تمرکزی ست که ناخود آگاه بعد از رسیدن به جواب درست دچارش میشین و فکر میکنین که به کلی اون سوال تموم شده.
?گاهی اوقات سوال نزده رو جا میندازین و جواب درست سوال بعدی رو در گزینه ی سوال نزده علامت میزنین و به کلی سوالای بعدی رو هم اشتباه وارد پاسخنامه میکنید. بنابریان حتما هم پاسخ سوال و هم گزینه ی سوال رو در پاسخنامه چک کنید.
?و اما میرسیم به سوالات غلطی که ناشی از انتظار بیجای خودمون سر جلسه ی ازمونه. گاهی اوقات مبحثی رو خیلی خوب خوندیم و تست کافی براش زدیم و حتما اصرار داریم که اون مبحث رو درست و درصد بالا تو ازمون بزنیم. و همین خودش باعت میشه سوالای بیشتری رو جواب بدیم و به طبع غلطامون توی ازمون بیشتر بشه. راه حل این تفکر غلط، هدف گذاری قبل ازمونه که باید واقع بینانه باشه و به صورت چند از ده قبل از ازمون انجام بشه.
?و نکته ی اخر و خیلی خیلی مهم در این مورد شبیه سازی شرایط ازمون توی خونست. تستای زماندار رو فراموش نکنید و حتما توی شرایط غیر ازمون مطابق زمانبندی ازمون عمل کنید.
دیدگاهتان را بنویسید